Καιρός

25 Ιαν 2014

Διάκριση μαθήτριας από την Άντισσα Λέσβου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής

Στις πρώτες θέσεις του 23ου Πανελλήνιου διαγωνισμού Φυσικής 2013 βρέθηκε μία μαθήτρια Λυκείου από την Άντισσα. Πρόκειται για την μαθήτρια της Β’ Λυκείου (και φέτος Γ’ Λυκείου) του ΓΕΛ Άντισσας, Ευστρατία Παπουτσέλου, η οποία πρώτευσε μαζί με μαθητές σχολείων απ’ όλη την Ελλάδα στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό Φυσικής, καταλαμβάνοντας την 8η θέση.

Η μαθήτρια θα βραβευτεί σήμερα Σάββατο, 25 Ιανουαρίου, στην Αθήνα, σε ειδική τελετή που θα γίνει στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την βράβευσή της στην Αθήνα, βραβείο θα της απονεμηθεί και σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη στις 30 Ιανουαρίου.

Όπως μας είπε ο υπεύθυνος του ΕΚΦΕ Σ. Βαλάκος, στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί (ημέρα των Τριών Ιεραρχών), θα βραβευτούν η συγκεκριμένη μαθήτρια, άλλοι μαθητές Λυκείου που συμμετείχαν στον τοπικό διαγωνισμό "EUSO 2014", καθώς και η ομάδα του Πειραματικού Λυκείου Μυτιλήνης που πήρε μέρος στην Αθήνα στον πανελλήνιο διαγωνισμό Φυσικών Επιστημών. Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι το 4ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης. Να σημειωθεί ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου ορίζει κάθε χρόνο, στο πλαίσιο της σχολικής εορτής των Τριών Ιεραρχών, ένα σχολείο διοργανωτή στην εκδήλωση, που γίνεται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μυτιλήνης.

Τα συγχαρητήριά του στην μαθήτρια Ευστρατία Παπουτσέλου που κατέλαβε την 8η θέση πανελλαδικά και θα βραβευτεί, εξέφρασε με δηλώσεις του στην εφημερίδα μας ο Διευθυντής του ΓΕΛ Άντισσας, Βασίλης Παλιόγλου. «Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στην μαθήτρια, η οποία και στα τρία χρόνια με τις επιδόσεις της έχει προβάλει και έχει αναδείξει το σχολείο μας μαζί με άλλους συμμαθητές της». Επίσης ο κ. Παλιόγλου συνεχάρη και όλο το διδακτικό προσωπικό και ιδιαίτερα τους καθηγητές Φυσικής, Γιώργο Δουλγεράκη και Αντώνη Ψυχιά.


Τελικά αν το έχεις, αν γεννηθείς με αυτό και το πιστεύεις πραγματικά, θα βρεις τον τρόπο να προχωρήσεις με ότι συνθήκες και αν έχεις να αντιμετωπίσεις..

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου