Καιρός

9 Φεβ 2011

Mobile World Congress 2011

11-14 Φεβρουαρίου 2011 στη Βαρκελώνη θα λάβει χώρα το ετήσιο Διεθνές Forum επιχειρηματικών συναντήσεων. Οκτώ εκθεσιακοί χώροι συνολικής χωρητικότητας 165.000 τετραγωνικών μέτρων θα περιμένουν να υποδεχτούν τους περίπου 50.000 καλεσμένους και ενδιαφερόμενους.

Η εκδήλωση θα δώσει τη δυνατότητα σε συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες. Θα πραγματοποιηθούν διμερείς προκαθορισμένες συναντήσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, με βάση τη ζήτηση και την προσφορά τεχνολογίας (προϊόντα & τεχνογνωσία) και επιχειρηματικών προτάσεων συνεργασίας. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι μεγάλοι τηλεπικοινωνιακοί κολοσσοί έχουν αναζητήσει συνεργασίες και προϊόντα μικρότερων εταιρειών σε παρόμοιες εκδηλώσεις περασμένων ετών.

Oι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου (Microsoft, LG, Motorola, Samsung, HTC, Nokia, Cisco, ZTE κ.α.) θα βρίσκονται εκεί με βαλίτσες γεμάτες εκπλήξεις.

Μεταξύ άλλων, η Mireo θα έχει δικό της χώρο και οι πληροφορίες μας λένε πως αναμένεται να παρουσιάσουν επίσημα τη νέα πλατφόρμα πλοήγησης Don't Panic η οποία θα είναι συμβατή με τα περισσότερα λειτουργικά (Iphone, Android, Samsung Bada, Symbian, Windows CE).

Stay tuned!

http://www.mobileworldcongress.com/

Αναδημοσίευση από navimania


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου